Аквариумный набор 430 литров прямоугольный Eheim incpiria 430 duo white alpine LED с тумбой 0694143

  • 158.796,00 грн.

Аквариумы
Вид для дома
Объем (литраж) до 450
Форма аквариума прямоугольный
Ширина, мм 600
Длина, мм 1300
Высота, мм 650

Акваріумний набір 430 літрів прямокутний Eheim incpiria 430 duo white alpine LED с тумбою 0694143

Під замовлення до 45 днів.

З комплектом Eheim incpiria 430 duo white alpine ви отримуєте чудовий акцент чи роздільник для вашого простору. Цей акваріумний комплект виглядає чудово в класичних сучасних інтер'єрах, служачи як визначальний елемент або демаркація між двома зонами у приміщенні. Дизайн з чіткими лініями та тумбами з високоглянсового матеріалу (white alpine) характеризує вишукану елегантність бренду Eheim.

Для чого потрібно:
З Eheim incpiria duo 430 ви отримуєте не лише естетичний акцент, але й функціональний роздільник простору, де ви можете насолоджуватися видовищем водного світу з будь-якого кутка кімнати.

З Eheim incpiria duo ви отримуєте не лише надзвичайно стильний акваріум, але й практично обладнану систему для вимогливих акваріумістів. Водний світ з усіх кутків виглядає так, ніби ви опинились під водою, завдяки тому, що передня і задня стінки тумби мають однаковий дизайн. Інтегрований корпус подачі, розташований спереду по центру, не лише надає естетичного вигляду, але також приховує шланги та електрокабелі, створюючи враження порядку та чистоти в вашому просторі.

Акваріум об'ємом 430 літрів зроблений з білого скла, а його глибина 60 см дозволяє вам створити ідеальний акваскейп. Зручна висувна кришка з високоякісного чорного скла полегшує обслуговування та чищення акваріуму. Із застосуванням світлодіодного освітлення – 2x powerLED+ plants для рослин, ваш акваріум буде освітленим і енергоефективним.

Якість та практичність в стильному дизайні - ідеально як розділення кімнат чи визначальний елемент.

Переваги:
Акваріум об'ємом 430 літрів із білого скла
Глибиною 60 см для великої кількості рослин та декору
Зручна висувна кришка з високоякісного чорного скла
LED-освітлення – 2x powerLED+ для рослин
Інтегрований корпус подачі (чорне скло) спереду по центру: приховує шланги та електрокабелі, надаючи більше місця для створення підводного ландшафту
Водостік може бути індивідуально налаштований за допомогою "InstallationSet 2"
Непомітний вихід для повернення води до зовнішнього фільтра через нижній отвір
Тумба із високоглянсовою поверхнею (white alpine)
2x атмосферне LED-декоративне освітлення (смуги світла) на тумбі з пультом дистанційного керування (регульоване, 640 000 кольорів, 20 автоматичних програм); обидві сторони світяться ідентично
Тумба поставляється повністю зібраною
Дизайн спереду і ззаду однаковий; двері тумби відкриваються лише спереду. Позицію боків можна вибрати відповідно до розташування тумби.
Ідеально як роздільник кімнат чи окремий елемент.

Комплектація:
Акваріум об'ємом 430 літрів
Висувна кришка з високоякісного чорного скла
LED-освітлення – 2x39,7 Вт (powerLED+ plants)
Тумба із високоглянсовою поверхнею (white alpine)
2x атмосферне LED-декоративне освітлення на тумбі з пультом дистанційного керування

Характеристики:
Об'єм: 430 літрів
Кількість отворів у дні (всмоткуюча сторона): 1
Максимальна товщина скла: 12 мм
Розміри акваріума (ВxШxГ): 65x130x60 см
Загальні розміри (ВxШxГ): 144x130x60 см
Потужність світла: 2x39,7 Вт
Вага: 190 кг
Гарантія: 3 роки
Клас енергоефективності: D / F
Повністю зібрано: Так
Для морської води: Ні
Для прісної води: Так

Термін поставки:
Акваріумний комплект Eheim incpiria 430 duo white alpine (0694143) доступний під замовлення з терміном поставки 30-45 днів. Для підтвердження замовлення потрібно зробити передоплату у розмірі 20% від вартості комплекту. Замовте Eheim incpiria 430 duo white alpine (0694143) прямо зараз і зануртеся в захопливий світ акваріумістики від провідного виробника! Ціна за комплект актуальна.

Поради:
Ретельно розгляньте вибір розташування тумби, оскільки вона може виступати як роздільник приміщення чи окремий декоративний елемент.
Використовуйте можливості інтегрованого корпусу подачі для приховання шлангів та електрокабелів, створюючи естетичний вигляд вашого акваріуму. Акваріумний комплект Eheim incpiria 430 duo white alpine (0694143) під замовлення доступний для придбання. Для отримання цього унікального комплекту звертайтеся до нас, і ми з радістю доставимо його Вам.

Вибрати та купити обладнання для акваріума з кришкою - акваріумний фільтр, компресор, нагрівач, лампу, стерилізатор.

Купівля акваріума не обмежується вибором відповідного обсягу і рибок, що сподобалися, найцікавіше починається на етапі запуску. Для того, щоб в акваріумі встановилася біологічна рівновага, доведеться докласти чимало зусиль, купити акваріумне обладнання, декорації, черепашки та корали, висадити рослини.

  • Продумайте, де Ваш акваріум стоятиме. У нас Ви можете купити акваріумну тумбу – ідеальний варіант акваріумних меблів.
  • Для акваріума бажано відразу підібрати нагрівач, компресор, купити фільтр, акваріумний стерилізатор. Акваріумний фільтр - обов'язково.
  • Система освітлення в акваріумі має велике значення. Не рекомендується ставити акваріум так, щоб на нього падало пряме сонячне світло.
  • Акваріумна хімія допоможе швидко запустити акваріум. Захворіли рибки – є ліки для акваріумних риб, розрослися водорості – використовуйте засіб для їх знищення, погано ростуть акваріумні рослини – застосовуйте добрива, погані показники води – допоможуть спеціальні кондиціонери.
  • Краса акваріума повністю залежатиме від Вашої фантазії, адже всі необхідні декорації Ви можете знайти у нас - кораблі, колони, підводні човни, статуї, пластикові рослини, справжні океанічні та морські корали і черепашки, кенійські камені, корчі, різноколірні грунти.
  • Вибираючи акваріумні рослини, уточніть, які параметри внутрішнього середовища є для них природними. Перевага пластикових рослин - за ними дуже легко доглядати, натуральні рослини можуть доставити більше проблем, але й акваріум виглядатиме природно.
  • Залишилося заселити акваріум рибками. Виконуйте ці прості правила, і рибки дуже довго радуватимуть Вас:
    • Чи не влаштовуйте з акваріума комунальну квартиру. Принцип у тісноті, та не в образі, тут не спрацює. На 1 см2 поверхні тіла кожної рибки повинен припадати щонайменше 1 літр води.
    • Краще не догодувати, ніж перегодовувати, з голоду ще жодна рибка не померла. А ось нез'їдений корм засмічує акваріум, викликає зростання бактерій та хвороби риб.
    • Не влаштовуйте бійцівський клуб, не всі рибки можуть мирно співіснувати один з одним, вивчіть таблицю сумісності акваріумних рибок та їх індивідуальні особливості.
    • Не підселяйте одразу нових рибок в акваріум, витримуєте карантин. Хвора рибка може заразити весь акваріум.
  • Якщо Ви купуєте свій перший акваріум, і відчуваєте складнощі з підбором акваріумного обладнання, зверніть увагу на акваріумні набори, в які відразу включено все необхідне: акваріум, обладнання, декорації. Якщо Ви не знайшли відповідний акваріумний комплект, ми допоможемо купити все необхідне частинами.

Вибрати та купити акваріум з доставкою по Україні

Купити акваріум з кришкою у нашому інтернет-зоомагазині ExoticZoo – правильне рішення. Ми продаємо акваріуми по всій Україні, у нас низькі ціни та великий асортимент продукції. Ми допоможемо підібрати та доставимо акваріум та акваріумне обладнання у Київ, Миколаїв, Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Вінниця, Одеса, Львів, Івано-Франківськ, Черкаси, Житомир, Рівне, Борщагівка, Ірпінь, Бровари та інші міста.

Аквариумы
Вид для дома
Объем (литраж) до 450
Форма аквариума прямоугольный
Ширина, мм 600
Длина, мм 1300
Высота, мм 650

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Рекомендуемые товары

морской аквариум