Комплект для удобрения растений Aquario Neo CO2 System 870247

  • 927,00 грн.

Аквариумы
Объем (литраж) до 120
Фильтры
Функции 1 СО2 на брожении

Комплект для удобрения растений Aquario Neo CO2 System 870247

Набір Aquario Neo CO2 System відрізняється від звичайної «бражки» запатентованим NEO гелевим суслом. Гелева форма не дозволяє дріжджів змішуватися з живильним розчином. Єдиний доступ до живильного розчину - через верхню поверхню гелевого сусла. В результаті реакція проходить рівномірно, а дріжджі завжди виділяють однакову кількість CO2.

Використання системи C02 не представляє небезпеки.

Одного заправки вистачає на 50 днів.

У комплект входять:
- 1 м трубки 4/6 мм
- дифузор NEO
- кришка з конектором для шланга
- біологічна добавка
- присоски

Дифузор NEO CO2 відрізняється винятковою міцністю корпусу, а також відмінною розчинністю діоксиду вуглецю.
Він повністю виконаний з якісного акрилу. Керамічний агломерат незрівнянно більш щільний у порівнянні з продуктами конкурентів.

Як користуватися:
1. Налийте в ємність близько 300 мл теплої води (40 ~ 50°C).
2. Закривши кришку, струсіть не менше 100 разів, поки вміст повністю не перемішається.
3. Через 24 години сусло перетворюється в желе.
4. Засипати в ємність 1 кришку дріжджів з Biorefill.

5. Коли CO2 перестане працювати, потрібно злити воду з ємності, желе повинно залишитися.
6. Залийте 200 мл теплої води (40 - 50°C).
7. Засипати в ємність 1 кришку дріжджів з Biorefill.
8. Зачекайте, поки не почне утворюватись CO2.

Період використання і рекомендований акваріум:

Влітку 20-50 днів, взимку 30-60 днів. Для акваріумів довжиною до 60 см.
Після першого встановлення, приблизно через 20 днів, вироблення СО2 знизиться. Дріжджів вистачає на 3 заправки.
3 заправки працюють приблизно 50 днів.

Застереження
* Будь ласка, не трусіть після того як вміст перетворилося в желе.
* Кількість CO2 повільно зменшується з плином часу
* Вода над желе пахне вином
* Продукти можуть просочитися в акваріум, що може завдати шкоди рибам.
* Нижче 15°C CO2 не створюється.
* Використання соленоїдного клапана може пошкодити ємність.
* Дифузор з часом забруднюється і вимагає очищення.
* Можливість багаторазового використання желе при зупинці системи СО2.


Подача СО2 в акваріум – запорука пишного росту рослин та здоров'я риб!

Найчастіше в акваріумній воді дуже мало вуглекислого газу, тому установка СО2 для акваріума просто необхідна. З водопровідної води на очисній станції природний СО2 видаляється за допомогою вентиляції.Та незначна кількість СО2, яка міститься в акваріумній воді, жадібно споживається рослинами. Його зазвичай не вистачає. Стебла і листя рослин блякнуть, стають млявими, про ріст і говорити нічого. Ослаблені захисні сили рослин, на листках з'являються водорості. Тому у багатьох виникає питання: «Скільки потрібно CO2 в акваріумі і чи потрібен CO2 в акваріумі взагалі?»

На відміну від природних водойм, в акваріумі немає природного вуглекислого газу для акваріума. Та й хто захоче, щоб у його акваріумі був шар бруду на дні сантиметра товщиною з відмерлих фрагментів рослин, екскрементів риб і залишків корму. Тому на допомогу приходить система СО2 для акваріума.

Вуглекислий газ для акваріумних рослин життєво необхідний, його нестача спричиняє важкі наслідки:

  • поява низькорослих і убогих рослин;
  • раптова загибель рослин;
  • вапняні відкладення на листі;
  • надто високе неприродне значення pH, що призводить до стресу у риб та епідемій;
  • брак заліза та мікроелементів;
  • несподіване отруєння амонієм;
  • розростання водоростей.

Після того, як ви отримали відповідь на питання «Що таке СО2 в акваріумі?» виникає наступна проблема – як подати СО2 в акваріум.

Система подачі СО2 в акваріум має багато переваг:

  • СО2 розчиняється у воді частково у вигляді вугільної кислоти.Тому за допомогою вуглекислого газу дуже легко відкоригувати значення рН води в акваріумі, налаштувавши це значення в близькій до природної області аналогічних біотопах.
  • Акваріумні риби люблять трохи кислу воду. Вона позитивно впливає на чутливу шкіру риб.
  • Швидше стають доступними для рослин і риб важливі для їх життєдіяльності мікроелементи, тому що вони краще розчиняються в трохи кислій воді.
  • Система СО2 в акваріумі запобігає виникненню на листі рослин негарних вапняних відкладень («Біогенна декальцинація»).

Якщо ви не знаєте, як підвищити СО2 в акваріумі, вам допоможе спеціальне обладнання для подачі СО2 в акваріум. У багатьох сучасних магазинах можна знайти різні системи подачі вуглекислого газу.Для того, щоб вирішити, як подати вуглекислий газ в акваріум, вам не потрібно буде сильно напружуватися, адже спеціально для цього і виробляються різноманітні автоматичні або напівавтоматичні системи CO2, що включають в себе цілий комплекс обладнання – реактор, балон СО2 для акваріума, редуктор, контролери, генератор СО2 для акваріума, шланги та аксесуари. Реактор СО2 для акваріума можна купити майже в кожному магазині акваріумістики, головною проблемою залишається ціна, яка коливається в залежності від літражу самого акваріума.

Для багатьох великою проблемою може бути передозування СО2 в акваріумі. Як відомо, всього має бути в міру, тобто, щоб уникнути передозування, вуглекислий газ потрібно подавати зі строго встановленою інтенсивністю, розрахованою швидкістю подачі газу, наприклад на 100 літровий акваріум. 6-8 бульбашок на хвилину.А за допомогою спеціальних тестів можна простежити за ступенем насиченості води вуглекислим газом, що допоможе вам контролювати ситуацію і не бояться, що подача СО2 в акваріумі закінчиться передозуванням.

Отримання СО2 для акваріума може здійснюватися двома способами: розпилення СО2 в акваріумі та його розчинення.

При виборі першого варіанту подачу вуглекислоти на ніч доведеться відключати. Другий метод позбавить вас покупки спеціального дифузора, що зробить обслуговування системи простіше і прибере один прилад з акваріума. Але тоді виникає нове питання – як розчинити СО2 в акваріумі Для цього вам допоможе спеціальний дзвін, зроблений вручну або розчинення в каністровий фільтр.
Обидва способи добре працюють, але згодом розпилення рослини набувають більш доглянутого вигляду, а вода краще очищається від суспензії. При цьому вам не доведеться думати над тим, як розчиняти СО2 в акваріумі.Головне, щоб ви розібралися не тільки в тому, як подавати СО2 в акваріум, але і змогли досягти стабільності додавання вуглекислоти.

Тепер, коли ви знаєте для чого СО2 в акваріумі, вам потрібно вибрати відповідне обладнання або зробити його самому, що більше підходить для досвідчених акваріумістів.

Пам'ятайте, що якщо просто додати вуглекислий газ акваріум не стане ідеальним і це не позбавить вас всіх проблем. Рослинам також потрібне світло, підживлення та багато інших способів догляду за ними. Так що ніколи не розслабляйтеся – і ваш акваріум довго радуватиме око.


Купити устаткування СО2 для акваріума у Києві з доставкою по Україні в інтернет-магазині акваріумів ExoticZoo

Вибрати та купити комплект СО2 для акваріума або інше акваріумне CO2 обладнання Ви можете у нашому офісі у Києві або замовити онлайн у нашому інтернет-магазині акваріумів ExoticZoo. Ми доставляємо обладнання CO2 для акваріума: дифузори, редуктори, клапани по всій Україні, Київ, Харків, Дніпропетровськ, Чернігів, Луцьк, Одеса, Вінниця, Львів. Ми запропонуємо Вам акваріуми та обладнання для СО2 за найнижчою ціною.

Аквариумы
Объем (литраж) до 120
Фильтры
Функции 1 СО2 на брожении

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Рекомендуемые товары

аквариумные растения