Лампа инфракрасная обогревающая Repti-Zoo Deep Heater 80W

  • Производитель: REPTI-ZOO
  • Модель: RZ-PAR95080
  • 1.644,00 грн.

Аквариумы
Вид ламп инфракрасная греющая
Общие
Вид лампы
Освещение
Мощность, Вт 80
Цвет красный
Тип Е27

Лампа инфракрасная обогревающая Repti-Zoo Deep Heater 80W PAR95080

Інфрачервоний обігрівач Repti-Zoo Deep Heater 80W (PAR95080) на 200% ефективніший порівняно з інфрачервоною лампою та на 400% ефективніший, ніж керамічний тепловипромінювач. Його висока ефективність означає нижче, економне та екологічне споживання енергії. Але це ще не все, стійкий до бризки, а його серце (вольфрамова спіраль) набагато товщі в порівнянні з лампами розжарювання, тому воно не перегорає, не ламається і не ламається під час транспортування.

Переваги:
- не вигорає
- не розбивається при падінні
- енергозбереження
- бризкозахисний
- випромінює інфрачервоне випромінювання і багато тепла
- стандартний патрон е27

Тепло та інфрачервоне випромінювання для рептилій, птахів і ссавців:
Deep Heater можна з успіхом використовувати в домашньому тераріумному розведенні, а також промисловому розведенні птиці, свиней і великої рогатої худоби. Інфрачервоне випромінювання проникає через шкіру, зігріваючи тварину зсередини, стимулюючи обмін речовин та інші важливі життєдіяльності. Високе випромінювання інфрачервоних і теплових хвиль імітує тепло, що виробляється сонцем, імітуючи природні умови.

Платіть менше за електроенергію!
Порівняйте обігрівач з керамічним тепловипромінювачем з Deep Heater потужністю 50 Вт. Потужність обігріву 50 Вт обігрівача подібна до керамічного випромінювача потужністю 320 Вт.

Тепер порівняємо його з інфрачервоною лампочкою. Deep Heater потужністю 50 Вт можна порівняти з лампою в 2 рази потужнішою, тобто 100 Вт. Потужність обігріву 50 Вт обігрівача подібна до інфрачервоної лампи потужністю 160 Вт.

Не ламається!
ППід час транспортування може обірватиця нитка накалу всередині, або під час обприскування тераріуму ви впустили лампочку або побризкали водою чи керамічний випромінювач, що призвело до катастрофи. Відтепер не турбуйтеся про це, тому що Deep Heater:
- не розіб'ється, якщо впаде
- нитка не перегорає
- можна бризнути водою
- може світити 24/7

Унікальний безпечний дизайн:
Всередині є товстий вольфрамовий спіральний дріт, укладений у скло. Провід нагрівається до червоного кольору. Це серце лампи. Deep Heater має дифузор з товстого металевого шару, який захищає і додатково спрямовує тепловипромінювання. Крім того, він оснащений сіткою в нижній частині світильника. Незважаючи на ці запобіжні заходи, не торкайтеся лампи, коли вона повністю розігріта.

Температура:
- 15 см -> 60 градусів С.
- 20 см -> 51 градуси С.
- 30 см -> 42 градусів С.
- 45 см -> 33 градусів С.
- 60 см -> 26 градуси С.

Технічні дані:
- споживана потужність: 80 Вт
- цоколь е27
- Розміри: 9 см х 13см


Купить лампу инфракрасную обогревающую в Киеве

Купив лампу зеркальную инфракрасную обогревающую для террариума в нашем интернет-магазине ExoticZoo Вы останетесь довольны своей покупкой. Если же Вы еще не определились с размерами или другими параметрами Вы можете подъехать в наш офис в Киеве или розничный магазин в Чернигове и на месте выбрать и купить аквариум и все необходимое оборудование, в том числе лампы для аквариума. Мы доставляем аквариумы не только по Киеву, но и по всей Украине, в Донецк, Харьков, Днепропетровск, Запорожье и другие города.

Аквариумы
Вид ламп инфракрасная греющая
Общие
Вид лампы
Освещение
Мощность, Вт 80
Цвет красный
Тип Е27

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Рекомендуемые товары

лампа для рептилий, оборудование для террариума, свет для аквариума