Комплект для удобрения растений СО2 Aquario Professional 2.0 без баллона 395004

  • 4.874,00 грн.

Фильтры
Функции 1 СО2

Комплект для удобрения растений СО2 Aquario Professional 2.0 без баллона 395004

Комплект подачі CO2 без балону Aquario Professional 2.0 - це високоякісний продукт, розроблений від початку до кінця спеціально для потреб акваріумістики. Він характеризується надзвичайно точним дозуванням CO2 та конструкцією. Редукторр оснащений лічильником бульбашок, прецизійним клапаном, зворотним клапаном і електроклапаном, тобто найважливішими елементами системи подачі CO2.

Два манометри показують ключові параметри системи CO2: тиск всередині балону і робочий тиск регулятора. Це дозволяє легко прогнозувати споживання газу в балоні і зчитувати рівень зниження його тиску. Регулятор виготовлений зі сплаву металу, гарантуючи при цьому високу міцність і надійність його компонентів. Завдяки цьому пристрій забезпечує 100% герметичність і високу точність дозування газу.

Електромагнітний клапан підключений до таймера або pH-контролера буде автоматично вмикати / вимикати дозування CO2. Це забезпечить безпечний рівень CO2 у воді - переважно вночі, коли рослини не поглинають вуглець, а рН падає.

Drop Checker - постійний тест на вміст CO2
Aquario Drop Checker (постійний скляний тест на вміст вуглекислого газу) розміщується в акваріумі і безперервно контролює рівень вуглекислого газу у воді та сигналізує про це за допомогою кольорового індикатора.

Високоякісний скляний дифузор CO2 виготовлений з високоякісного лабораторного скла, з керамічним розпилювачем. Завдяки мікропористому керамічному агломерату, він забезпечує надзвичайно ефективне розчинення вуглекислого газу в акваріумній воді. Дифузори, на відміну від інших на ринку, розпилюють газ по всій поверхні, що сприяє кращому розчиненню вуглекислого газу у воді та зменшенню його втрат.

Проста установка До комплекту також входить зручний гайковий ключ, за допомогою якого можна легко прикрутити редуктор до балону з вуглекислим газом.

Комплектація
1. редуктор BLUE Aquario Co2 з електроклапаном
2. дифузор СО2
3. Drop Checker
4. шланг (3м)
5. ключ для прикручування редуктора
6. інструкція з монтажу та початкової експлуатації PL,CZ,EN,DE,ES,RU


Подача СО2 в акваріум – запорука пишного росту рослин та здоров'я риб!

Найчастіше в акваріумній воді дуже мало вуглекислого газу, тому установка СО2 для акваріума просто необхідна. З водопровідної води на очисній станції природний СО2 видаляється за допомогою вентиляції.Та незначна кількість СО2, яка міститься в акваріумній воді, жадібно споживається рослинами. Його зазвичай не вистачає. Стебла і листя рослин блякнуть, стають млявими, про ріст і говорити нічого. Ослаблені захисні сили рослин, на листках з'являються водорості. Тому у багатьох виникає питання: «Скільки потрібно CO2 в акваріумі і чи потрібен CO2 в акваріумі взагалі?»

На відміну від природних водойм, в акваріумі немає природного вуглекислого газу для акваріума. Та й хто захоче, щоб у його акваріумі був шар бруду на дні сантиметра товщиною з відмерлих фрагментів рослин, екскрементів риб і залишків корму. Тому на допомогу приходить система СО2 для акваріума.

Вуглекислий газ для акваріумних рослин життєво необхідний, його нестача спричиняє важкі наслідки:

  • поява низькорослих і убогих рослин;
  • раптова загибель рослин;
  • вапняні відкладення на листі;
  • надто високе неприродне значення pH, що призводить до стресу у риб та епідемій;
  • брак заліза та мікроелементів;
  • несподіване отруєння амонієм;
  • розростання водоростей.

Після того, як ви отримали відповідь на питання «Що таке СО2 в акваріумі?» виникає наступна проблема – як подати СО2 в акваріум.

Система подачі СО2 в акваріум має багато переваг:

  • СО2 розчиняється у воді частково у вигляді вугільної кислоти.Тому за допомогою вуглекислого газу дуже легко відкоригувати значення рН води в акваріумі, налаштувавши це значення в близькій до природної області аналогічних біотопах.
  • Акваріумні риби люблять трохи кислу воду. Вона позитивно впливає на чутливу шкіру риб.
  • Швидше стають доступними для рослин і риб важливі для їх життєдіяльності мікроелементи, тому що вони краще розчиняються в трохи кислій воді.
  • Система СО2 в акваріумі запобігає виникненню на листі рослин негарних вапняних відкладень («Біогенна декальцинація»).

Якщо ви не знаєте, як підвищити СО2 в акваріумі, вам допоможе спеціальне обладнання для подачі СО2 в акваріум. У багатьох сучасних магазинах можна знайти різні системи подачі вуглекислого газу.Для того, щоб вирішити, як подати вуглекислий газ в акваріум, вам не потрібно буде сильно напружуватися, адже спеціально для цього і виробляються різноманітні автоматичні або напівавтоматичні системи CO2, що включають в себе цілий комплекс обладнання – реактор, балон СО2 для акваріума, редуктор, контролери, генератор СО2 для акваріума, шланги та аксесуари. Реактор СО2 для акваріума можна купити майже в кожному магазині акваріумістики, головною проблемою залишається ціна, яка коливається в залежності від літражу самого акваріума.

Для багатьох великою проблемою може бути передозування СО2 в акваріумі. Як відомо, всього має бути в міру, тобто, щоб уникнути передозування, вуглекислий газ потрібно подавати зі строго встановленою інтенсивністю, розрахованою швидкістю подачі газу, наприклад на 100 літровий акваріум. 6-8 бульбашок на хвилину.А за допомогою спеціальних тестів можна простежити за ступенем насиченості води вуглекислим газом, що допоможе вам контролювати ситуацію і не бояться, що подача СО2 в акваріумі закінчиться передозуванням.

Отримання СО2 для акваріума може здійснюватися двома способами: розпилення СО2 в акваріумі та його розчинення.

При виборі першого варіанту подачу вуглекислоти на ніч доведеться відключати. Другий метод позбавить вас покупки спеціального дифузора, що зробить обслуговування системи простіше і прибере один прилад з акваріума. Але тоді виникає нове питання – як розчинити СО2 в акваріумі Для цього вам допоможе спеціальний дзвін, зроблений вручну або розчинення в каністровий фільтр.
Обидва способи добре працюють, але згодом розпилення рослини набувають більш доглянутого вигляду, а вода краще очищається від суспензії. При цьому вам не доведеться думати над тим, як розчиняти СО2 в акваріумі.Головне, щоб ви розібралися не тільки в тому, як подавати СО2 в акваріум, але і змогли досягти стабільності додавання вуглекислоти.

Тепер, коли ви знаєте для чого СО2 в акваріумі, вам потрібно вибрати відповідне обладнання або зробити його самому, що більше підходить для досвідчених акваріумістів.

Пам'ятайте, що якщо просто додати вуглекислий газ акваріум не стане ідеальним і це не позбавить вас всіх проблем. Рослинам також потрібне світло, підживлення та багато інших способів догляду за ними. Так що ніколи не розслабляйтеся – і ваш акваріум довго радуватиме око.


Купити устаткування СО2 для акваріума у Києві з доставкою по Україні в інтернет-магазині акваріумів ExoticZoo

Вибрати та купити комплект СО2 для акваріума або інше акваріумне CO2 обладнання Ви можете у нашому офісі у Києві або замовити онлайн у нашому інтернет-магазині акваріумів ExoticZoo. Ми доставляємо обладнання CO2 для акваріума: дифузори, редуктори, клапани по всій Україні, Київ, Харків, Дніпропетровськ, Чернігів, Луцьк, Одеса, Вінниця, Львів. Ми запропонуємо Вам акваріуми та обладнання для СО2 за найнижчою ціною.

Фильтры
Функции 1 СО2

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Рекомендуемые товары

СО2