Морская соль Aquaforest Sea Salt 25кг 730273

  • 2.812,00 грн.

Общие
Вес упаковки, кг 25

Морская соль Aquaforest Sea Salt 25кг 730273

Aquaforest Sea Salt 25кг - це синтетична морська сіль, яка ідеально підходить для акваріумів з рибами та менш чутливими коралами та безхребетними. Виробництво відбувається в ЄС під строгим лабораторним контролем, щоб відповідати найвищим стандартам якості. Кожен продукт готується з ретельно відібраних сировинних компонентів в кількостях, які забезпечують стабільний склад.

Aquaforest Sea Salt використовується для створення ідеального середовища для здорового зростання і розвитку морської фауни в акваріумі. Сіль допомагає встановити оптимальний баланс хімічних елементів у воді, сприяючи кращому здоров'ю і довголіттю риб та безхребетних.

Переваги:
-Синтетична морська сіль, спеціально розроблена для акваріумів.
-Ретельно відібрані сировинні компоненти для стабільного складу.
-Виробляється під строгим лабораторним контролем.
-Після розчинення солі готову морську воду можна використовувати негайно.
-Підходить для риб та менш чутливих коралів та безхребетних.

Як користуватись:
Сіль розчиняють у попередньо підготовленій демінералізованій воді при температурі близько 24°C. Для створення солоності 30 ppt, розчиняйте близько 345 г солі на 10 л води. Змішуйте розчин інтенсивно протягом приблизно 15 хвилин. Коли сіль повністю розчиниться і розчин стане прозорим, солону воду можна використовувати. Зберігайте сіль в сухому та темному місці. Після розчинення використовуйте сіль протягом 5 днів.

Характеристики:
Тип продукту: Синтетична морська сіль
Призначення: Для акваріумів з рибами та менш чутливими коралами та безхребетними
Вага: 25 кг
Рекомендована солоності: 30 ppt
Рекомендована температура води для розчинення: близько 24°C
Час зберігання розчину: до 5 днів
Місце виготовлення: ЄС

Параметри можуть незначно варіюватися між упаковками, і відхилення на рівні 2-3% є прийнятними. Ці коливання є результатом як фізичних властивостей суміші, так і обмежень доступних технологій обробки. Ці варіації все ще менші, ніж типова похибка для популярних наборів для тестування, використовуваних акваріумістами.


Щоб дізнатись параметри солі вашої партії, на упаковці є номер BATCH CODE: наприклад 838962 його потрібно вставити на сторінці виробника https://aquaforest.eu/en/icp-oes/ , ви отримаєте весь хімічний склад вашої солі.

Як тестується морська сіль Aquaforest Reef Salt?
Змішується морську сіль в 1 метричній тонні, і збирають на стадії виробництва для випробувань 3 окремих зразка на кожну партію. Кожен з цих зразків розчиняється в 15 літрах води RO (осмос). Досвідчена команда професіоналів проводить аналіз ICP-OES, щоб переконатися, що хімічний склад знаходиться в незмінному діапазоні щоб виключити присутність небажаних забруднень.

Берегти від дітей! Використовувати тільки в акваріумі! Не призначена для вживання в їжу людиною!

Рекомендована солоність води для різних типів акваріумів:


Макро і мікро елементи в воді в залежності від  солоності води:


Продукція Aquaforest проводиться в ЄС під суворим лабораторним контролем, щоб відповідати найвищим стандартам якості. Кожен продукт готують з ретельно відібраних сирих компонентів.




Купить морскую соль для аквариума в Киеве в интернет-магазине аквариумов ExoticZoo

Выбрать и купить морскую соль для аквариума Вы можете в Киеве, в нашем интернет-магазине аквариумного оборудования ExoticZoo. Наши специалисты проконсультируют Вас и помогут выбрать именно ту соль для аквариума, которая лучше всего подходит для Вашего морского аквариума. Мы являемся прямыми импортерами ряда брендов аквариумного оборудования, и у нас Вы всегда сможете купить аквариумное оборудование по самой низкой цене. Вы можете заказать аквариумные декорации, морскую соль через интернет или по телефону и мы доставим его в любой город Украины: Киев, Харьков, Днепропетровск, Луганск, Житомир, Ужгород, Борщаговка, Одеса, Умань, Винница, Хмельник, Черкассы, Ровно, Бровары, Борисполь.

Общие
Вес упаковки, кг 25

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Рекомендуемые товары

морская соль