Насадка для внешнего фильтра lily pipe Aquario Neo Outlet M 12/16мм

  • 403,00 грн.

Аксессуары
Функции насадки

Насадка для внешнего фильтра lily pipe Aquario Neo Outlet M 12/16мм

Насадка водовивідна Aquario Neo Outlet M 12/16мм спеціально розроблена для зменшення сили потоку води, не перевантажуючи фільтр - не перекриваючи потік. Ідеально підходить для розсіювання води, що повертається в акваріум, уникаючи так званого "джакузі". Поставляється з коліном і клапаном для додаткового зменшення сили водяного потоку.

Переваги
- абсолютно непомітний в акваріумі
- виготовлений з акрилу
- відмінна продуктивність
- мініатюрний розмір
- додатковий клапан в комплекті
- естетична

Для чого використовується
Це чашка, яка природним чином послаблює силу води, що витікає з водопровідної системи фільтра. Це зменшує потік води, послаблюючи його, але не зменшуючи потік води через фільтр.

Додатковий клапан в комплекті:
Дозволяє ще більше диспергувати потік води. Встановлюється за допомогою клацання. Ви можете використовувати його, а можете і не використовувати. Його можна встановити або зняти в будь-який час.

Унікальна форма і клапан дозволяють використовувати чашку меншого діаметру, що дає неперевершені результати. Зазвичай подібні насадки набагато більші, що ускладнює їх розміщення в акваріумі.

Присвячується:
Aquario Neo Outlet M спеціально призначений для випуску води з моделі NEO FLOW M виробника Aquario.

Додатково підходить для:
Призначений для використання зі шлангами 12/16мм і підходить до таких фільтрів, як: Eheim, Aqua Nova, SunSun, Oase, Aquael, BOYU, Tetra, JBL.

Чи підходить до вашого впускного отвору?
Перевірте розміри вашої впускної трубки - бажано за допомогою штангенциркуля діаметр трубки повинен бути 13мм

Розміри:
- внутрішній/зовнішній діаметр коліна: 13/15 мм
- загальна довжина 7,5 см
- ширина чашки 4.5 см

Купить шланг для внешних аквариумных фильтров Киев

Купив шланг для аквариумного фильтра, в нашем интернет-магазине ExoticZoo Вы останетесь довольны своей покупкой. Если же Вы еще не определились с размерами или другими параметрами Вы можете подъехать в наш офис в Киеве или розничный магазин и на месте выбрать и купить аквариум и все необходимое оборудование, в том числе краники и переходники для шлангов к внешнему фильтру. Мы доставляем аквариумное оборудование не только по Киеву, но и по всей Украине, в Львов, Харьков, Днепр, Запорожье, Черкассы, Одесса, Житомир, Борщаговка, Бердичев, Винница, Ужгород и другие города.



Аксессуары
Функции насадки

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Рекомендуемые товары

трубки