Насадка для внешнего фильтра Aquario Neo Reliever M для NEO FLOW M 12/16мм

  • 209,00 грн.

Аксессуары
Функции насадки

Насадка для внешнего фильтра Aquario Neo Reliever M для NEO FLOW M 12/16мм

Насадка для виходу води Aquario Neo Reliever M для NEO FLOW M 12/16мм яка розсіює потік. Ідеально підходить для акваріумів, де сильний струмінь води не рекомендується. Ковпачок можна кріпити під будь-яким кутом. Ви також можете зняти один із сітчастих фільтрів, щоб направити воду у вказаному напрямку.

З чого це зроблено?
Виготовлена з матеріалу PETG. Це твердий пластик, який характеризується винятковою міцністю, гнучкістю та повністю прозорим.

Наконечник для розпилення води:
У будь-який момент ви можете встановити кошик дифузора на насадку. Має унікальну круглу форму, яка ідеально гасить потік. Більше того, ви можете вільно регулювати, скільки води буде проходити та в якому напрямку, завдяки обертовому наконечнику та можливості висунути демпферні кришки.

Розміри: 8х4х2,5 см

Купить шланг для внешних аквариумных фильтров Киев

Купив шланг для аквариумного фильтра, в нашем интернет-магазине ExoticZoo Вы останетесь довольны своей покупкой. Если же Вы еще не определились с размерами или другими параметрами Вы можете подъехать в наш офис в Киеве или розничный магазин и на месте выбрать и купить аквариум и все необходимое оборудование, в том числе краники и переходники для шлангов к внешнему фильтру. Мы доставляем аквариумное оборудование не только по Киеву, но и по всей Украине, в Львов, Харьков, Днепр, Запорожье, Черкассы, Одесса, Житомир, Борщаговка, Бердичев, Винница, Ужгород и другие города.



Аксессуары
Функции насадки

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Рекомендуемые товары

трубки