Субстрат для аквариумных растений Aquaforest Natural Substrate 7.5л

  • 653,00 грн.

Общие
Вид субстрат-грунтовая подкормка(для растений)
Фильтры
Объем (литраж)1 7.5

Субстрат для аквариумных растений Aquaforest Natural Substrate 7.5л 739344

Субстрат під акваріумний грунт на основі торфу і глини, збагачених мікроелементами, не містить наповнювачів таких як пісок. Субстрат створений Aquaforest забезпечує оптимальні умови для правильного розвитку кореневої системи, перш за все він дуже багатий поживними речовинами необхідними для здорового росту рослинності в прісноводому акваріумі.

У складі Aquaforest Natural Substrate є органічні речовини багаті вуглецем, а також природні мінеральні речовини (включаючи залізо, фосфор і кальцій). Глина покращує структуру субстрату, надаючи йому ідеальну консистенцію, торф це свого роду сховище поживних речовин. Ретельно підібрані мікроелементи для задоволення потреб водних рослин не порушить хімічний баланс акваріума.

Aquaforest Natural Substrate 7,5л багатий мікроелементами, тому протягом перших трьох місяців не рекомендується використовувати добрива, що містять мікроелементи, якщо немає ознак їх дефіциту.

7500 мл продукту достатньо для акваріуму ємністю 112 л і площею дна 80 см х 40 см. У м’якій воді він може знизити рН.

Як використовувати:
1 Спочатку встановіть нижній обігрів (якщо воно використовується).
2. Посипте субстрат на дно і утрамбуйте його так, щоб шар субстрату був приблизно 2-2,5 см.
3. Засипте шаром 3 см гравію або піску.
4. Обережно налийте приблизно 15 см води.
Непогано поставити тарілку або блюдце на дно і направити на нього струмінь води, щоб запобігти змиванню природного субстрату AF.
5. Посадіть рослини. Заповніть акваріум водою.

Купити субстрат або поживну підкладку для рослинного акваріума у Києві в інтернет-магазині акваріумів ExoticZoo

Вибрати та купити грунтову поживну підкладку для акваріума з рослинами Ви можете у Києві, в нашому інтернет-магазині акваріумного обладнання ExoticZoo. Наші фахівці проконсультують Вас та допоможуть вибрати саме той субстрат-підкладку для акваріума який найкраще підійде для Вашого акваріума. Ми є прямими імпортерами ряду брендів акваріумного обладнання. У нас Ви завжди зможете купити поживну підкладку для акваріумних рослин. Ви можете замовити акваріумні грунтові акваріумні підкладки через інтернет або за телефоном і ми доставимо його в будь-яке місто України: Київ, Харків, Дніпропетровськ, Луганськ, Житомир, Ужгород, Борщагівка, Вінниця, Умань, Черкаси, Бровари, Рівне, Хмельницький, Хмільник, Полтава, Івано-Франківськ, Ірпінь, Бориспіль, Бородянка, Фастів, Коцюбинське, Буча.

Общие
Вид субстрат-грунтовая подкормка(для растений)
Фильтры
Объем (литраж)1 7.5

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Рекомендуемые товары

аксусуары для аквариума, оборудование для аквариума