Распылитель воздуха диффузор Aquario Neo Diffuser Special Air Green M + U Clip

  • 416,00 грн.

Аквариумы
Вид диффузор
Длина, мм 160

Распылитель воздуха диффузор Aquario Neo Diffuser Special Air Green M + U Clip

Розпилювач для компресора Aquario Neo Diffuser Special Air Green M + U Clip - це інноваційний акриловий дифузор, призначений для використання в акваріумній сфері. Цей дифузор ідеально підходить для подачі CO2 в низькотискових системах типу "бражка", а також для збагачення акваріуму киснем за допомогою компресора. В комплекті знаходяться дві великі присоски та колінце для кріплення на краю скла U Clip.

Для чого потрібно:
Розпилювач призначений для застосування в акваріумістиці як CO2 дифузор для низькотискових систем та для створення повітряних потоків в акваріумі за допомогою компресора. Його структура гарантує найкращу розчинність газу в воді.

Переваги:
Добре розташовані трубки - колінце U: Neo U Clip вирішує всі проблеми з непослухливим і дратливим шлангом, який не може бути коректно розташованим вздовж скла. Часто ви використовуєте присоски, які відвалюються з часом. Neo Clip вирішує ці проблеми завдяки U-подібній трубці, яка завжди добре розташована.
Neo Clip: Як показано на фотографіях, U-подібна трубка має нерівні кінці. Навіщо це? Трубка є гнучкою і може бути розтягнутою на скло товщиною до 12 мм. U-трубка міцно фіксується на склі, тримаючи трубки в порядку.
Виготовлено з акрилу: Як саме колінко, так і дифузор виготовлені з акрилу. Цей матеріал дуже міцний, не ламається і не розтріскується, як скло, але при цьому має таку ж прозорість.

Комплектація:
Дифузор Neo 17 мм
Присоски 2шт
U-подібне колінце (Neo Clip U)

Характеристики:
Рекомендований для акваріумів: від 20 л до 120 л
Довжина U-подібного колінця: 4,5 см
Довжина дифузора: 16 см
Діаметр дифузора: 17 мм
Підходить для шлангів 4/6мм (стандартний 6 мм)
Підходить для всіх компресорів
Підходить для всіх систем CO2 (Бражка, балонні системи)
Підходить для скла товщиною від 6 мм до 12 мм

Поради:
Встановлюйте дифузор так, щоб трубки були рівними та добре розташованими, завдяки U-подібній трубці, що забезпечує правильне положення шлангу. Так ви зможете насолоджуватися здоровим та чистим акваріумом, який задовольнить ваші потреби та покращить умови для вашого водного світу.


Купить распылитель воздуха для аквариума в интернет магазине аквариумов в Киеве

Выбрать и купить дополнительные аксессуары для аквариума, в том числе распылитель воздуха для аквариума, Вы можете в нашем офисе в Киеве или заказать онлайн в нашем интернет-магазине аквариумов ExoticZoo. Мы доставляем дополнительные аксессуары для аквариума по всей Украине, Киев, Харьков, Днепропетровск, Ивано-Франковск. Доставка в регионы часто обходится дешевле, чем по Киеву.

Аквариумы
Вид диффузор
Длина, мм 160

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Рекомендуемые товары

Распылитель воздуха