Распылитель воздуха диффузор Aquario Neo Diffuser Special Curved Air Green L

  • 598,00 грн.

Аквариумы
Вид диффузор
Длина, мм 340

Распылитель воздуха диффузор Aquario Neo Diffuser Special Curved Air Green L

Розпилювач для компресора Aquario Neo Diffuser Special Curved Air Green L - це інноваційний акриловий дифузор, призначений для використання в акваріумній сфері. Цей дифузор ідеально підходить для подачі CO2 в низькотискових системах типу "бражка", а також для збагачення акваріуму киснем за допомогою компресора. Він має довгу трубку з закругленою формою, що сприяє рівному розподілу газу.

Для чого потрібно:
Розпилювач призначений для застосування в акваріумістиці як CO2 дифузор для низькотискових систем та для створення повітряних потоків в акваріумі за допомогою компресора. Його структура гарантує найкращу розчинність газу в воді.

Переваги:
Добре розташовані трубки - колінко U: Колінко на кінці дифузора вирішує всі проблеми з непослухливим і дратливим шлангом, який не може бути коректно розташованим вздовж скла акваріуму. Часто ви використовуєте присоски, які відвалюються з часом. Колінко є ідеальним рішенням для цих проблем. Завдяки U-подібній трубці, ваші трубки завжди будуть добре розташовані, а трубка або шланг не буде згинатися біля краю акваріуму.

Виготовлено з акрилу: Як саме колінко, так і дифузор виготовлені з акрилу. Цей матеріал дуже міцний, не ламається і не розтріскується, як скло, але при цьому має таку ж прозорість.

Комплектація:
Дифузор Neo 24 мм
Присоски 2шт

Характеристики:
Рекомендований для акваріумів: від 200 л і більше
Довжина дифузора: 34 см
Діаметр дифузора: 24 мм
Підходить для воздухопроводу 4/6мм (стандартний 6 мм)
Підходить для всіх компресорів
Підходить для всіх систем CO2 (бімбронія, змінені з газових балонів та зварювальних систем, а також професійних акваріумних систем, наприклад, Aquario BLUE)
Підходить для скла товщиною від 6 мм до 13 мм


Купить распылитель воздуха для аквариума в интернет магазине аквариумов в Киеве

Выбрать и купить дополнительные аксессуары для аквариума, в том числе распылитель воздуха для аквариума, Вы можете в нашем офисе в Киеве или заказать онлайн в нашем интернет-магазине аквариумов ExoticZoo. Мы доставляем дополнительные аксессуары для аквариума по всей Украине, Киев, Харьков, Днепропетровск, Ивано-Франковск. Доставка в регионы часто обходится дешевле, чем по Киеву.

Аквариумы
Вид диффузор
Длина, мм 340

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Рекомендуемые товары

Распылитель воздуха