Протеиновый скиммер для аквариума Dupla Cube Skimmer 120 82500

  • Производитель: Dupla
  • Модель: D82500
  • 3.410,00 грн.

Протеиновый скиммер для аквариума Dupla Cube Skimmer 120 82500

Скімер протеїновий Dupla Cube Skimmer 120 (82500) - важливий технічний пристрій для морських акваріумів, який ефективно видаляє органічні забруднення, такі як білкові сполуки, з води, перед тим як вони будуть перетворені на азот у процесі біологічного розкладання. Скімер забезпечує високу продуктивність та тиху роботу, ідеально підходить для акваріумів об'ємом до 120 літрів.

Цільове призначення та його використання:
Скімер протеїновий Dupla Cube Skimmer 120 призначений для використання в морських акваріумах з метою видалення органічних забруднень, включаючи білкові сполуки, що накопичуються внаслідок життєдіяльності риб, органічних відходів та загибелі водоростей, корму. Скімер може бути встановлений безпосередньо в акваріумі, фільтрі або в фільтровій камері.

Переваги:
-Потужний протеїновий скімер для маленьких морських акваріумів до 120 літрів.
-Використовується безпосередньо в акваріумі, фільтровій камері або в сампі.
-Тиха робота, включає додатковий глушник.
-Потужність повітряного потоку: 90 л/год.
-Висота: 30 см.
-Підходить для камер розміром 7,5 см x 9 см.
-Регулює рівень нітратів у воді.

Рекомендації щодо використання та догляду за ним:
Встановіть скімер у відповідному місці акваріума згідно з інструкцією. Переконайтеся, що рівень води становить не менше 20 см.Переконайтеся, що рівень води становить не менше 20 см. Регулярно перевіряйте та очищуйте скімер, щоб забезпечити його стабільну роботу та ефективність. Також перевіряйте герметичність ущільнювачів та шлангів.

Скімер протеїновий Dupla Cube Skimmer 120 - це надійний та ефективний пристрій для власників морських акваріумів, який допоможе підтримувати чистоту та якість води у вашому акваріумі. Завдяки тихій роботі та компактному розміру, він стане незамінним доповненням до вашої системи фільтрації.

Характеристики:
Розмір акваріума: до 120 літрів.
Висота: 30 см.
Діаметр скімера: 60 мм.
Розхід повітря: 90 л/год.
Мін. рівень води: 20 см.
Розмір камери (Д x Г): 7,5 см x 9 см.
Кріплення для скла товщиною до 15 мм.
Блок живлення: DC12 В / 500 мА.
Насос: 12 В, 3,5 Вт.
Довжина кабелю насоса: 140 см.
Довжина кабелю блока живлення: 140 см.

Використовуючи скімер протеїновий Dupla Cube Skimmer 120, ви забезпечите оптимальні умови для мешканців вашого морського акваріума, підтримуючи чистоту та якість води на високому рівні.


Купить скиммер для аквариума внутренний в интернет-магазине аквариумов ExoticZoo

Выбрать и купить аквариумное оборудование, в том числе скиммер для аквариума внутренний Вы можете в нашем офисе в Киеве или заказать онлайн в нашем интернет-магазине аквариумов ExoticZoo. Мы доставляем оборудование для аквариума по всей Украине, Киев, Харьков, Днепропетровск, Чернигов, Львов, Одесса, Борщаговка, Бровары, Черкассы. Доставка в регионы часто обходится дешевле, чем по Киеву

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Рекомендуемые товары

оборудование для аквариума