Субстрат для аквариумных растений Yokuchi Jiban Soil 10л

  • 1.352,00 грн.

Общие
Вид субстрат-грунтовая подкормка(для растений)
Фильтры
Объем (литраж)1 10

Субстрат для аквариумных растений Yokuchi Jiban Soil 10л

Повноцінний субстрат для прісноводних акваріумів.


У створенні Jiban Soil брали участь висококласні фахівці в галузі хімії, біології та екологічної інженерії. При виробництві Jiban Soil використовувалося сировину найвищої якості природного походження. Cубстрат призначений для високотехнологічних акваріумів з інтенсивним освітленням і установкою CO2. Унікальний виробничий процес дозволяє зберегти всі природні властивості використовуваних субстратів. Завдяки революційної технології формування і спікання була створена однорідна і пориста матриця, яка є ідеальним середовищем для розвитку мікроорганізмів і кореневої системи рослин. Мікроорганізми залишаються в симбіозі з рослиною, забезпечуючи ідеальне зростання і зовнішній вигляд. Використання субстрату забезпечує довгострокове надходження поживних і биостимулирующих речовин в акваріум. Додатковою перевагою є велика ионообмінна ємність, яка ідеально стабілізує параметри води, знижує загальну і карбонатну жорсткість, коригує pH, тим самим створюючи ідеальні умови для розведення як рослин, так і тропічних риб з слабокислих водних біотопів.

Гранули 2-5мм

Інструкції по застосуванню:
Субстрат готовий до використання, його не можна мити. У нещодавно створеному акваріумі покрийте нижню поверхню Jiban Soil товщиною не менше 6 см

Змочіть субстрат великою кількістю води і залиште приблизно на 30-45 хвилин. Обережно розмістіть рослини за допомогою пінцета, зануривши їх коріння в субстрат. Протягом перших 4 тижнів рекомендується підміна 25-50% води два рази в тиждень, поки акваріум не стабілізується. При першому наповненні акваріума і зміні води її параметри через деякий час стабілізуються. Рекомендується використовувати воду зворотного осмосу з додаванням мінерального мінералізатора. Допускається використання водопровідної води загальною жорсткістю не більше 20 dH, але тоді підкладка швидше втрачає свої іонообмінні властивості.


Купити субстрат або поживну підкладку для рослинного акваріума у Києві в інтернет-магазині акваріумів ExoticZoo

Вибрати та купити грунтову поживну підкладку для акваріума з рослинами Ви можете у Києві, в нашому інтернет-магазині акваріумного обладнання ExoticZoo. Наші фахівці проконсультують Вас та допоможуть вибрати саме той субстрат-підкладку для акваріума який найкраще підійде для Вашого акваріума. Ми є прямими імпортерами ряду брендів акваріумного обладнання. У нас Ви завжди зможете купити поживну підкладку для акваріумних рослин. Ви можете замовити акваріумні грунтові акваріумні підкладки через інтернет або за телефоном і ми доставимо його в будь-яке місто України: Київ, Харків, Дніпропетровськ, Луганськ, Житомир, Ужгород, Борщагівка, Вінниця, Умань, Черкаси, Бровари, Рівне, Хмельницький, Хмільник, Полтава, Івано-Франківськ, Ірпінь, Бориспіль, Бородянка, Фастів, Коцюбинське, Буча.

Общие
Вид субстрат-грунтовая подкормка(для растений)
Фильтры
Объем (литраж)1 10

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Рекомендуемые товары

аксусуары для аквариума, оборудование для аквариума