Zoolek Aquatest Тест GH-KH 1010

  • 309,00 грн.

Фильтры
Функции 1 набор

Zoolek Aquatest Тест GH-KH 1010

Zoolek Aquatest GH-KH використовується для визначення загальної (GH) і карбонатної (KH) жорсткість води в акваріумі з точністю до 1 градуса за німецькою шкалою (°n). Метод визначення в обох тестах полягає в додаванні реагенту (з точним підрахунком крапель) до зразка води. Кінець реакції позначається зміною кольору, зазначеним в доданому стандарті. Обсяг реагентів GH і KH дозволяє визначити близько 2x300°n.

Склад набору Zoolek Aquatest GH-KH:
- 2 пляшки з реагентом
- зміна кольору
- пробірка
- шприц
- інструкція

Загальна жорсткість (GH) - це вміст солей кальцію і магнію у воді. Вони роблять значний вплив на життєві процеси організмів, в тому числі проникність клітинних мембран, осмотичний тиск, біохімічні перетворення. жорсткість води

Карбонатна жорсткість (KH) (лужність) є мірою кислотної здатності води і здатністю стабілізувати рН. Лужність обумовлена ??головним чином наявністю бікарбонатів кальцію і магнію, а в деяких водах також присутні карбонати і бікарбонати натрію і калію.
Для більшості акваріумних риб бажана загальна жорсткість (GH) 5-15 ° С і карбонатної (KH) 5-12 °. Однак для деяких видів і особливо для розмноження ці межі набагато вужчі і конкретніші.
Для зменшення загальної жорсткість (GH) використовуйте пакети Zoolek Aquafix / Filtrax GH для карбонатів і загальної твердості Zoolek Aquafix/Filtrax KH.
Щоб зменшити карбонатну жорсткість (KH), ви також можете використовувати Zoolek Aquacid (20 мл препарату зменшує на 6°n в 100л води).

Тест для прісної води.



Купить тесты для аквариума в Киеве в интернет-магазине аквариумов ExoticZoo

Выбрать и купить тесты для определения параметров аквариумной воды Вы можете в Киеве, в нашем интернет-магазине аквариумного оборудования ExoticZoo. Наши специалисты проконсультируют Вас и помогут выбрать именно те аквариумные тесты которое лучше всего подходят для Вашего аквариума. Мы являемся прямыми импортерами ряда брендов аквариумного оборудования, и у нас Вы всегда сможете купить аквариумное оборудование по самой низкой цене. Вы можете заказать тесты для определения показателей кислотности, жесткости, железа, нитритов, нитратов, амиака, аммония в аквариумной воде через интернет или по телефону и мы доставим его в любой город Украины: Киев, Харьков, Днепропетровск, Луганск, Житомир, Ужгород, Борщаговка, Одеса, Умань, Винница, Хмельник, Черкассы, Ровно, Бровары, Борисполь.


Фильтры
Функции 1 набор

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Рекомендуемые товары

лекарственные препараты, очистка аквариума, Химия