Zoolek Aquatest Тест pH 7,4-9,0 1110

  • Zoolek Aquatest Тест pH 7,4-9,0 1110
  • 345,00 грн.

Фильтры
Функции 1 PH

Zoolek Aquatest Тест pH 7,4-9,0 1110

Zolek Aquatest рН 7,4 - 9,0 (1110) використовується для вимірювання та контролю значення рН в морській і прісній воді з точністю 0,2. Метод вимірювання простий - кілька крапель індикатора додаються до зразка води, а індукований колір порівнюється з смугами колірної шкали і зчитує результат.

Навіщо вимірювати рівень рН?

Підтримка РН на відповідному рівні і щодо постійного рівня важливо для все водних організмів, особливо в морському акваріумі. У морях і океанах рН і карбонатна жорсткість залишаються постійними через буферної здатності в цих гігантських резервуарах. В акваріумах зі значною концентрацією організмів біохімічні процеси можуть приводити до несприятливих коливань і змін рН. Бікарбонати кальцію і магнію споживають безхребетні, що призводить до зниження буферної здатності. Риба при диханні виробляє вуглекислий газ, що знижує рН води. Підкислення також сприяє підкислення відходів білкових речовин. Значення рН води в морському акваріумі повинно бути в межах 7,9-8,0 переважно якомога ближче до значення 8,2.

Для акваріумний води з лужним рН особливо важливо контролювати вміст сполук амонію, які існують в нешкідливою іонної формі при рН нижче 7,0 і при рН вище цього значення перетворюється у вільний аміак. Аміак дуже шкідливий для морських організмів, особливо безхребетних, тому бажано, щоб вміст сполук амонію в основний морській воді було якомога нижчим.

Простий метод видалення відходів і запобігання зміни РНА є частою зміною води. Для коригування значення рН в морській воді слід використовувати тільки продукти призначені для солоної води.

Підтримка значення рН в діапазоні вище 7,5 також важливо для прісноводних біотопного акваріумів з ціхлідамі з африканських озер Малаві і Танганьїка. Підтримка належного постійного рН води особливо важливо під час їх розмноження.

Як регулювати рН?

Zolek AQUACID (pH зниження - підкислення) і Zolek AQUALKAL (підвищення рН - лужність) використовуються для корекції рН води. Регулювання рН в акваріумі з рибою має проводитися поступово при розведенні препарату в співвідношенні 1: 100 (20 мл в 2 л води) рН перевіряючи за допомогою Zolek Aquatest рН через кілька годин після додавання коригуючого препарату. Споживання препаратів залежить від багатьох факторів, в значній мірі від карбонатної жорсткості води KH.

Склад набору:
- пляшка, яка містить індикаторний розчин
- колірна гамма
- шприц
- компаратор
- інструкції по використанню

Тест для морської и прісної води.



Купить тесты для аквариума в Киеве в интернет-магазине аквариумов ExoticZoo

Выбрать и купить тесты для определения параметров аквариумной воды Вы можете в Киеве, в нашем интернет-магазине аквариумного оборудования ExoticZoo. Наши специалисты проконсультируют Вас и помогут выбрать именно те аквариумные тесты которое лучше всего подходят для Вашего аквариума. Мы являемся прямыми импортерами ряда брендов аквариумного оборудования, и у нас Вы всегда сможете купить аквариумное оборудование по самой низкой цене. Вы можете заказать тесты для определения показателей кислотности, жесткости, железа, нитритов, нитратов, амиака, аммония в аквариумной воде через интернет или по телефону и мы доставим его в любой город Украины: Киев, Харьков, Днепропетровск, Луганск, Житомир, Ужгород, Борщаговка, Одеса, Умань, Винница, Хмельник, Черкассы, Ровно, Бровары, Борисполь.


Фильтры
Функции 1 PH

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Рекомендуемые товары

лекарственные препараты, очистка аквариума, Химия