Zoolek Aquatest Тест K 1120

  • 474,00 грн.

Фильтры
Функции 1 K Kalium

Zoolek Aquatest Тест K 1120

Тест Zoolek Aquatest K використовується для визначення концентрації іонів калію в прісній воді в діапазоні 3-125 мг/л.

Калій K з азотом і фосфором є одним з макроелементів необхідних для правильного росту рослин.
В акваріумах вміст азоту і фосфору зазвичай є достатнім або надмірним, в той час як підтримання належного рівня калію вимагає його додавання і систематичного контролю.

Без калію листя рослин стають жовтими, і через це в них зявляються дірки. Для більшості рослин рівень калію у воді становить 10-20 ppm (мг/л), а його споживання залежить в основному від кількості рослин і темпів їх зростання.

При додаванні цього елемента слід памятати, що висока концентрація калію у воді не токсична, але це може привести до погіршення поглинання інших біоелементів.

Вимірювання здійснюється за допомогою турбидиметричним методу, що складається в кількісному визначенні каламутності після додавання реагенту.

Чим сильніша каламутність тим вища концентрація іонів калію в тестованому розчині.

Склад набору Zoolek Aquatest K:
- порошковий контейнер
- пляшка з демінералізованої водою
- шпатель
- 2 пластикових пробірки
- шприц
- піпетка
- ілюстроване керівництво
- Інструкція з експлуатації

Тест для прісної води.



Купить тесты для аквариума в Киеве в интернет-магазине аквариумов ExoticZoo

Выбрать и купить тесты для определения параметров аквариумной воды Вы можете в Киеве, в нашем интернет-магазине аквариумного оборудования ExoticZoo. Наши специалисты проконсультируют Вас и помогут выбрать именно те аквариумные тесты которое лучше всего подходят для Вашего аквариума. Мы являемся прямыми импортерами ряда брендов аквариумного оборудования, и у нас Вы всегда сможете купить аквариумное оборудование по самой низкой цене. Вы можете заказать тесты для определения показателей кислотности, жесткости, железа, нитритов, нитратов, амиака, аммония в аквариумной воде через интернет или по телефону и мы доставим его в любой город Украины: Киев, Харьков, Днепропетровск, Луганск, Житомир, Ужгород, Борщаговка, Одеса, Умань, Винница, Хмельник, Черкассы, Ровно, Бровары, Борисполь.


Фильтры
Функции 1 K Kalium

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Рекомендуемые товары

лекарственные препараты, очистка аквариума, Химия