Zoolek Aquatest Тест Ca-Mg 1140

  • 555,00 грн.

Фильтры
Функции 1 набор

Zoolek Aquatest Тест Ca-Mg 1140

Zoolek Aquatest Ca-Mg використовується для швидкого і точного вимірювання кальцію, магнію і загальної твердості в прісній воді. Метод вимірювання заснований на титруванні, тобто додавання крапельок реагенту в зразок вимірюваної води до тих пір, поки не буде досягнуто зміна кольору відповідно до прикладеним стандартом кольору. Результат вимірювання (концентрація іонів Ca2+ і Mg2+) в мг/л, значення загальної твердості виражається в німецьких градусах.

Склад набору Zoolek Aquatest Ca-Mg:
- пляшки реагентів (3 шт.)
- контейнери для реагентів в порошку (2 шт.)
- шприц
- пробірка
- інструкція
- Зображення яке містить кольорову палітру

Навіщо вимірювати вміст іонів кальцію і магнію в прісній воді?
В акваріумах з рослинами на додаток до загальної концентрації кальцію і магнію (загальна твердість) важливе співвідношення концентрацій цих елементів. Іноді виникає дефіцит магнію з нормальною загальної твердістю. Магній є фундаментальним для правильного росту рослин - він знаходиться в центрі молекули хлорофілу, відповідальної за процес фотосинтезу. Правильне співвідношення магнію і кальцію повинен бути приблизно 1:5.
Zoolek Aquatestem Ca-Mg також вимірюється з високою точністю загальної твердості в широкому діапазоні значень.

Тест для прісної води.


Купить тесты для аквариума в Киеве в интернет-магазине аквариумов ExoticZoo

Выбрать и купить тесты для определения параметров аквариумной воды Вы можете в Киеве, в нашем интернет-магазине аквариумного оборудования ExoticZoo. Наши специалисты проконсультируют Вас и помогут выбрать именно те аквариумные тесты которое лучше всего подходят для Вашего аквариума. Мы являемся прямыми импортерами ряда брендов аквариумного оборудования, и у нас Вы всегда сможете купить аквариумное оборудование по самой низкой цене. Вы можете заказать тесты для определения показателей кислотности, жесткости, железа, нитритов, нитратов, амиака, аммония в аквариумной воде через интернет или по телефону и мы доставим его в любой город Украины: Киев, Харьков, Днепропетровск, Луганск, Житомир, Ужгород, Борщаговка, Одеса, Умань, Винница, Хмельник, Черкассы, Ровно, Бровары, Борисполь.


Фильтры
Функции 1 набор

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Рекомендуемые товары

лекарственные препараты, очистка аквариума, Химия