Трубка акриловая U 2 шт Neo U Clip Large 8-12мм 4/6мм

  • 105,00 грн.

Аксессуары
Функции трубки

Трубка акриловая U 2 шт Neo U Clip Large 8-12мм 4/6мм

Трубка Neo U Clip Large 8-12мм 4/6мм це U-подібний згин, який служить зручним проходом через край скла для трубок від аератора або підживлення CO2. Версія Clip Large міцно прилягає до скла товщиною від 8 до 12 мм. Коліно адаптовано до стандартних 4/6 мм шлангів. Упаковка містить дві штуки.

Добре влаштовані шланги:
Neo U Clip вирішує будь-які проблеми з впертим і дратівливим аератором або CO2 трубкою, зля переходу з акваріуму. Ви часто використовуєте присоски, які з часом відпадають. Neo Clip – це рішення цих ускладнень. Завдяки U-образній трубі шланги завжди будуть добре розставлені. А СО2 трубка або шланг аератора не згинається на краю акваріума.

Затиск у трубці.
Як показано на фотографіях, лікоть має не зовсім паралельні кінці. Ви можете вільно розтягувати їх на стінці акваріума товщиною до 12 мм. Трубка буде міцно триматись до скла, утримуючи шланги на місці.

Виготовлений з акрилу:
Скляні коліна часто ламаються або не відповідають товщині скла. Акрилове не тільки еластичне, але й не ламається та ідеально прозоре.

Дві штуки в упаковці Neo U Clip Large

Технічні дані:
- довжина 4,5 см
- для шланга 4/6, тобто стандартний 6 мм
- підходить для всіх аераторів
- підходить для всіх комплектів CO2
- для скла товщиною від 8 мм до 12 мм


Купить трубку для внешних аквариумных фильтров Киев

Купив трубку для аквариумного фильтра, в нашем интернет-магазине ExoticZoo Вы останетесь довольны своей покупкой. Если же Вы еще не определились с размерами или другими параметрами Вы можете подъехать в наш офис в Киеве или розничный магазин и на месте выбрать и купить аквариум и все необходимое оборудование, в том числе краники и переходники для шлангов к внешнему фильтру. Мы доставляем аквариумное оборудование не только по Киеву, но и по всей Украине, в Львов, Харьков, Днепр, Запорожье, Черкассы, Одесса, Житомир, Борщаговка, Бердичев, Винница, Ужгород и другие города.


Аксессуары
Функции трубки

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Рекомендуемые товары

трубки