Соединитель акриловый для трубки 4мм 5x500мм Neo Diffuser Pipe 5шт

  • 329,00 грн.

Аксессуары
Функции соединители

Соединитель акриловый для трубки 4мм 5x500мм Neo Diffuser Pipe 5шт

Neo Diffuser Pipe вирішує будь-які проблеми з наполегливим і дратівливим аератором або трубкою CO2, яку неможливо близько розташувати до скляної панелі. Скляні колінка часто ламаються або не відповідають товщині скла. Ви згинаєте трубу дифузора Neo відповідно до ваших потреб. З урахуванням глибини акваріума, товщини скла або склеєної арматури. Трубку можна зігнути як завгодно.

Як це працює?
Під впливом високої температури (наприклад, легшого вогню) Ви можете зігнути трубку NEO, як вам заманеться. Отже, ви виберете його остаточну форму відповідно до ваших вимог. Відтепер це не буде проблемою:
- товщина скла
- висота акваріуму
- акваріумна кришка

Підготовка та монтаж:
Виберіть довжину трубки всередині та за межами акваріума. Нагрійте його запальничкою, коли трубка стане м’якою, надягніть її і зігніть над краєм акваріума. Витягніть кремнієвий картридж. Відріжте зайву трубку.

Технічні дані:
- довжина 50 см
- для шланга 4/6, тобто стандартного 6 мм
- підходить для всіх аераторів
- підходить для всіх систем CO2


Купить соединитель для шлангов в Киеве

Купив соединитель шлангов в нашем интернет-магазине ExoticZoo Вы останетесь довольны своей покупкой. Если же Вы еще не определились с размерами или другими параметрами Вы можете подъехать в наш офис в Киеве или розничный магазин в Чернигове и на месте выбрать и купить аквариум и все необходимое оборудование, в том числе соединители для шлангов и трубок. Мы доставляем аквариумы не только по Киеву, но и по всей Украине, в Донецк, Харьков, Днепропетровск, Запорожье и другие города.

Аксессуары
Функции соединители

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Рекомендуемые товары

аксессуары для аквариума