Комплект для вывода личинок артемии Hobby Artemia Breeder 21710

  • 990,00 грн.

Аксессуары
Функции для вывода артемии

Комплект для вывода личинок артемии Hobby Artemia Breeder 21710

Hobby Artemia Breeder (21710) дозволяє легко розводити науплії артемії. Спеціальна конструкція розплідника забезпечує м’яку турбулентність яєць і наупліїв артемії, не дозволяючи їм відкладатися в глухих кутах. Результатом є висока й оптимальна швидкість вилуплення. При 24°C науплії — так називають молоді артемії — вилуплюються приблизно через 24–36 годин, а при 20°C — через 30–40 годин. Сепаратор яєць відокремлює порожню яєчну шкаралупу від наупліїв. Червонуваті науплії осідають на дно Artemie Breeder, і їх можна легко вийняти харчовою піпеткою через отвір кришки, щоб потім годувати. Для Artemia Breeder потрібен акваріумний аератор, достатньо до 100 л/г. Також підходить для професіоналів.

Артемія, або соляна креветка, є однією з найбільш витривалих і цікавих форм життя. Акваріумісти цінують високу поживну цінність для своїх риб, особливо мальків, і розвиток їх кольору. Крім того, легке та безперервне постачання чистого живого корму є дуже важливим для розведення мальків. Артемії існують понад 100 мільйонів років, і їх природне середовище існування має дуже високий рівень солоності. Артемії зазвичай живородні тварини, вони виробляють яйця в стані спокою лише під час стресу. Наприклад, якщо солоність солоних озер підвищується через посилене випаровування води, поки вони не висохнуть. Ембріон «спить» в яєчній шкаралупі, доки не випаде дощ, щоб знову створити солону воду, артемія прокинеться, і може початися новий цикл.


Комплект:

- розплідник Artemia з кришкою та отвором кришки
- база
- кронштейн для установки
- сумка для аксесуарів для набору подачі повітря з адаптером для шланга та муфтами, ПВХ трубками, аераційним каменем, повітряною трубкою, гумовою пробкою,
- крапельниця для годування
- совок для солі
- совок-дозатор для яєць артемії

Технічні дані:
Д 10,5 х Ш 7,5 х В 18,5 см
в т.ч. база АArtemia Breeder об'єм: 470 мл


Купить оборудование для вывода артемии Киев

Купив вывода артемии в нашем интернет-магазине ExoticZoo Вы обеспечить здоровое потомство Ваших аквариумных рыбок. Если же Вы еще не определились с размерами или другими параметрами Вы можете подъехать в наш офис в Киеве или розничный магазин и на месте выбрать и купить аквариум и все необходимое оборудование, в том числе отсадник для рыбок Акрил. Мы доставляем аквариумы не только по Киеву, но и по всей Украине, в Ужгород, Харьков, Полтаву, Умань и другие города.

Аксессуары
Функции для вывода артемии

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

аксессуары для аквариума