Синтетический камень для морского аквариума Aquaforest AF Rock Mix 18кг 730778

  • 3.793,00 грн.

Аквариумы
Вид синтетический камень
Общие
Вес упаковки, кг 18

Синтетический камень для морского аквариума Aquaforest AF Rock Mix 18кг 730778

Набір з синтетичних камнів Aquaforest AF Rock Mix 18кг створений з природних інградієнтів високої якості для морських акваріумів.

У прісноводному акваріумі Aquaforest AF Rock можна використовувати лише у воді з рівнем pH вище 7,0. Промийте камінь у воді RO перед розміщенням в резервуарі. Через високу пористість порода може зламатися під час транспортування, уламки породи необхідно з’єднати за допомогою Stone Fix.

Висока естетика і ручний процес виготовлення роблять AF Rock схожою на природну скелю з коралових рифів. Завдяки високій пористості полегшує розселення бактерій і чудово працює як фільтруючий засіб. На відміну від порід, які зазвичай зустрічаються на ринку, AF Rock був призначений для ефективного процесу фільтрації. Використання найкращих, екологічних і повністю безпечних пігментів дозволило створити породу з високими декоративними якостями.

Aquaforest AF Rock не завдає шкоди навколишньому середовищу і на відміну від живої породи, не містить забруднювачів, небажаних водоростей та паразитів.

На відміну від живої породи, використання AF Rock не містить шкідливих та інвазивних організмів, таких як валонія, айптазія, динофлагелляти, моховики, AEFW та небажані краби. Склад породи забезпечує оптимальні умови для розвитку морського життя і є повністю безпечним для мешканців акваріума.

Aquaforest AF Rock є ідеальним середовищем для розселення бактерій, тому він підтримує біохімічні процеси та гарантує довготривалий біологічний баланс у резервуарі. Порода буде постійно підтримувати процеси фільтрації, стабілізувати параметри та сприяти розвитку морського життя. Камінь можна різати і ламати, а також вільно склеювати за допомогою Stone Fix.

Ручний процес виготовлення Aquaforest AF Rock гарантує унікальність кожного з наборів, а також забезпечує ексклюзивну форму кожного елемента. Висока пористість забезпечує малу вагу і відмінне співвідношення ваги до об’єму. Завдяки цьому AF Rock набагато легше інших порід, доступних на ринку. Продукт був ретельно перевірений в лабораторії, не виділяє небажаних хімічних речовин у воду. Він стабілізує pH і KH води, що значно полегшує кальцифікацію скелетів і дозволяє швидше рости коралам, які при стабільних параметрах будують більш тверді та здорові скелети. Це полегшує розселення корисних мікроорганізмів і значно скорочує процес дозрівання акваріума, особливо при використанні бактерій Bio S. Він швидко покривається бажаними в акваріумі кораловими водоростями.

У прісноводному акваріумі Aquaforest AF Rock можна використовувати лише у воді з рівнем pH вище 7,0. Промийте камінь у воді RO перед розміщенням в резервуарі. Через високу пористість порода може зламатися під час транспортування, уламки породи необхідно з’єднати за допомогою Stone Fix.

Вага 18кг.

Аквариумы
Вид синтетический камень
Общие
Вес упаковки, кг 18

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо