Термостат для вентилятора Hobby Aqua Cooler Control HB10956

  • 1.210,00 грн.

Аксессуары
Функции термостат

Термостат для вентилятора Hobby Aqua Cooler Control HB10956

Температура в акваріумі має вирішальне значення для добробуту тварин. Більшість акваріумних мешканців відчувають себе комфортно лише при температурі 24-26°C. Цю температуру слід підтримувати якомога точніше. На відміну від цього, температура вище 30°C і високі коливання температури часто створюють проблеми для багатьох рослин і тварин і можуть послабити їх і завдати їм шкоди. Освітлення, насоси, кімнатна температура та сонячне випромінювання означають, що температура в акваріумі може підвищуватися понад нормальний рівень. За допомогою акваріумних охолоджувачів (модуль охолодження з вентиляторами Aqua Cooler V2, V4, V6 або аналоги) можна знизити високу температуру до здорового рівня. Температуру в акваріумі знижують при охолодженні шляхом випаровування. Aqua Cooler Control був спеціально розроблений для використання в поєднанні з HOBBY Aqua Cooler і контролює їх точно до певної міри. Вбудований датчик вимірює температуру в акваріумі, а також показує температуру на цифровому дисплеї контролера з точністю до 1° C. Завдяки діапазону регулювання від 1 до 40° C і трьом програмованим рівням швидкості, ви можете налаштувати HOBBY Aqua Cooler відповідно до ваших потреб. Просто підключіть Aqua Cooler Control через з’єднання (DC 5/2 мм) до модуля охолодження з вентиляторами, прикріпіть датчик до будь-якого місця в акваріумі, налаштуйте бажану температуру.

Примітка: HOBBY Aqua Cooler Control був спеціально розроблений для використання в поєднанні з HOBBY Aqua Cooler V2, V4 і V6. А також з інакшими виробниками напругою 12В.

Технічні дані для контролера:
Вхідна потужність: 12В / макс. 2А
Вихідна потужність: 12В / макс. 2А
Ватт: макс. 24Вт
Робоча напруга: 12В постійного струму через джерело живлення використовуваного вентилятора охолодження
Діапазон відображення температури: 0 - 50°C
Діапазон регулювання температури: 0 - 40°C
Точність відображення температури: 1°C
Точність контролю температури: +/-0,1°C
Допуск датчика температури: +/- 0,5 ° C
Тип з'єднання: DC 5/2мм
Довжина кабелю датчика: 1,2м
Довжина з'єднувального кабелю: 0,4 м

Купить термостат для вентилятора для аквариума (охладитель) в интернет-магазине аквариумов ExoticZoo

Выбрать и купить аквариумное оборудование, в том числе термостат для вентилятора для аквариума Вы можете в нашем офисе в Киеве или заказать онлайн в нашем интернет-магазине аквариумов ExoticZoo. Мы доставляем оборудование для аквариума по всей Украине, Киев, Харьков, Днепр, Чернигов, Львов, Черкассы, Борщаговка, Бровары, Винница, Одесса, Хмельницкий, Николаев.

Аксессуары
Функции термостат

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо