Ловушка для планарий Hobby Planaria X 61345

  • 282,00 грн.

Фильтры
Функции 1 удаление планарий

Ловушка для планарий Hobby Planaria X 61345

Планарії (platyhelminthes), також відомі як турбелярії або плоскі черв'яки, є небажаними гостями в акваріумі, деякі з них можуть навіть становити загрозу для мальків. Через нічний спосіб життя присутність цих шкідників часто залишається непоміченою. Ці тварини можуть розмножуватися у величезній кількості, що в кінцевому підсумку може призвести до зараження. У прісноводних акваріумах їх жертвами є креветки, що линяють, дрібні креветки та їхнє потомство, а також слабкі тварини, молодняк риб та ікра. Плоскі червяки також можуть жити в морських акваріумах, однак велика їх кількість може завдати шкоди коралам та іншим тваринам. Практично всі доступні хімічні добавки шкодять не тільки планарії, але і чутливим мешканцям акваріума.

Hobby Planaria X (61345) надійно видаляє цих шкідників з акваріума без використання хімічних добавок. Приваблені наданою приманкою, планарії заповзають у пастку через один із 8 отворів і не можуть вирватися знову завдяки особливій конструкції.

Підказка: В якості наживки ідеально підійдуть заморожені продукти, такі як личинки червоних комарів або інші.

Короткий огляд переваг продукту
надзвичайно простий і ефективний спосіб лову планарії не використовуються хімічні добавки видаляються тільки планарії завдяки особливій конструкції містить дві спеціальні приманки для негайного використання

Використання Planaria X:
Зніміть кришку пастки, засипте приманку, закрийте пастку і наповніть її водою з акваріума. Розмістіть Hobby Planaria X у будь-якому місці на дні акваріума 8 отворами донизу. Коли в пастці можна буде побачити планарію, очистіть пастку та знову наповніть її приманкою.

В комплекті 2 капсули з приманкою


Купити ліки для акваріумних рибок у Києві в інтернет-магазині акваріумів ExoticZoo

Вибрати та купити ліки для лікування акваріумних рибок Ви можете у Києві, в нашому інтернет-магазині акваріумного обладнання ExoticZoo. Наші фахівці проконсультують Вас та допоможуть вибрати саме ті ліки для акваріумних кибок, які найкраще добоможуть при лікуванні Ваших акваріумних рибок. Ми є прямими імпортерами ряду брендів акваріумного обладнання. У нас Ви завжди зможете купити акваріумні ліки для лікування акваріумних рибок від бактеріальних інфекцій, грибкових уражень та паразитів в акваріумі. Ви можете замовити акваріумні ліки через інтернет або за телефоном і ми доставимо його в будь-яке місто України: Київ, Харків, Дніпропетровськ, Луганськ, Житомир, Ужгород, Борщагівка, Вінниця, Умань, Черкаси, Бровари, Рівне, Хмельницький, Хмільник, Полтава, Івано-Франківськ, Ірпінь, Бориспіль, Бородянка, Фастів, Коцюбинське, Буча.

Фильтры
Функции 1 удаление планарий

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Химия, лекарственные препараты